My Profile

Profile Avatar
Laura
Korte Veemarktstraat 88
Sneek, FRANCE 8601 Ev
Netherlands
06-35457472 http://www.tumdekho.com/Sverige-Oscar-Wendt-p-drakt-4397
colombia draktfor Real Madrid Iturbe Pjanic og Florenzi
Tempoet i spillet har nettopp gått ned de siste fem minuttene eller så, ca 60 minutter, noe som ikke er for overraskende. Begge lederne vil Sverige drakt være veldig fornøyd med det de ser så langt, men pre-season handler om fitness. Etter en måneds ferie er det vanskelig å forvente at spillerne viser hastighet som vanlig.
Men endelig ble Bale trukket ut av Lucas Vasquez.
Bale er en av spillerne som vedlikeholdt i begynnelsen av andre halvdel. Isco, Kroos, Benzema, Pepe, Cheryshev og Arbeloa kom på som erstatter for Real Madrid. Iturbe, Pjanic og Florenzi inngår som en erstatning for Roma ...
Bale prøvde en 39-minutters saltskudd, nesten knusende Coles ansikt. Men alt er bra, men ennå ikke tippet mål. Fortsatt 0-0 til slutten av første halvdel.
På den andre siden er et hjørnespark av Totti i det 31. minutt også nesten fruktbart mål. En innsats Roma-spilleren, Ucan Salih, ditepis av keeper Navas.
En gylden mulighet Gareth Bale-lederen i 53 minutter klarte ikke å produsere mål. Starter fra et hjørnespark av Isco, gjorde Welshman ballen hardt, fortsatt flytende på høyre side av Sverige drakt De Sanctis mål.
En forsøk på Los Blancos-angrep 35 minutter klarte heller ikke å føre til mål. Bollen svingte over baren.
Tidligere Roma sendte en god sjanse gjennom Florenzi som sendte et kryss mot Doumbia på langt innlegg. Ballen savnet bare et lite press fra målvakter og spillere bak Madrid.
En ekstra sjanse minutt 28 utenfor straffesparken endte ikke Roma med et mål. Liker å vente på hverandre. Da han kom til foten av Ronaldo, jaktet han to spillere på en gang, slik at han ikke klarte å behandle den.
 
 

Copyright ©2012 Junior Tritons Basketball. All Rights Reserved. 
No imagery or logos contained within this site way be used without the express permission of Junior Tritons Basketball.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.