My Profile

Profile Avatar
Lien
Lillesater 73
Hakkas, NA 980 41
Sweden
0975-5191548 http://www.ilmiobazardellemeraviglie.com/Filip-Helander-Products-1620
colombia landslagetströjaSå gjorde styrkan i sitt lag trots förändringarna. Han behöll Costa och Eden Hazard, och spelarna utarbetade var inte exakt nobodies, med Cesc Fàbregas som börjar i mittfältet och John Terry leder ett försvar med Kurt Zouma och Nathan Aké.
Vågat av den största Molineux-publiken sedan 1981 rev Wolves i sina besökare. De kom agonizingly nära att dra blod i den fjärde minuten, när Zouma Sverige landslagetströja misslyckades med att rensa ett kors av Conor Coady och bollen bröt till George Saville, ensam 12 meter från mål. Spänning blev bättre av mittfältaren, en kandidat från Chelseas akademi, och han slashed ganska på bollen, som slog förbi Asmir Begovic men studsade tillbaka av ett inlägg.
Colombia landslagetströja
Wolves utstrålade energi men passerade också smidigt och de fortsatte att oroa sig för besökarna. De försvarade också tätt under de oundvikliga trollformlerna när Chelsea tvingade dem bakåt.
Fàbregas undid Wolves rearguard med en elegant touch i 12: e minuten, dissekera försvaret med en artful through-ball till Willian. Carl Ikeme lades av sin linje för att para Willians skott och sedan foiled hans rebound också. Åtta minuter senare hade Willian låt i sin egen lådan, när domaren ignorerade febril vädjar om straff när Andreas Weimann slog marken under en utmaning av brasilianen.
Det var en jämn och spännande tävling, med ett sprickande tempo och crunching tackles - hälsosam underhållning trots det tomma resultaträkningen på halvtid.
Onus var på Chelsea för att visa sin överlägsenhet under andra halvlek men inom en minut av återupptagningen blev de i panik bakom med ett streck på höger sida av Hélder Costa. De överlevde men var helt obehagliga och Pedro var bokad några ögonblick senare för att ta sig till en resa för att sabotera en annan bristning av vingen.
 
 

Copyright ©2012 Junior Tritons Basketball. All Rights Reserved. 
No imagery or logos contained within this site way be used without the express permission of Junior Tritons Basketball.

My InBox

My Messages

FromSubjectDateStatus
First Page Previous Page
1
Next Page Last Page
Page size:
select
 0 items in 1 pages
No records to display.